1:a maj i Bohuslän

1:a maj firas av Vänsterpartiets lokalorganisationer på två håll i Bohusdistriktet. Uddevalla och Mölndal.
Vänsterpartiet i Uddevalla håller traditionellt firande i Margeretgärdeparken. Mötet startar med samling kl. 12. Huvudtalare är Johan Lönnroth, dessutom deltar Ung Vänster med politiskt rollspel, lokalbandet Cult Orchestera underhåller med musik och Ewy Gahnström står som konferencier.

Vänsterpartiet i Mölndal kommer att hålla sitt 1 Maj möte på Mölndals torg i centrum. Mötet börjar klockan 11.00. Huvudtalare Jan Jonsson, med lång historisk facklig och kommunalpolitisk bakgrund kommer bl.a. att beröra Klippans agerande mot de anställda. Ung Vänster kommer att delta med talare. Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv