Linda Jansson är ny ordförande för Vänsterpartiet Partille!

IMG_2328

 

 

Igår, söndag, 28 februari 2016, genomförde Vänsterpartiet i Partille sitt årsmöte.

I årsmötet diskuterades olika politiska och organisatoriska frågor, bla mindre barngrupper och läxhjälp i skolan; riktiga valmöjligheter för äldre; bättre flyktingmottagande och integration i Partille Kommun.

Sen valde årsmöte föreningens ordförande och styrelse för kommande verksamhets år.

Som ordförande valdes Linda Jansson. Linda är 30 år och jobbar inom fordonsindustrin men just nu är tjänsteledig. Hon har varit fackligt aktiv och klubbordförande tills hon började studera till lärare i höstas. Linda har stort intresse för anställningsformer och är varmt engagerad för arbete med jämställdhet. Sedan 2015 är Linda aktiv i utbildningsnämnden i Partille.

 

Ledamöter till styrelsen valdes Karin Jaxmark, Dick Andersson, Cecilia Bolander, Linus Johansson, Katarina Lindström Johansson, Vasvija Licina-Medic, Martin Öhman och Magnus Garå som ordinarie och Lasse Selander, Birgitta Engval och Hamza Demir som ersättare.

Några bilder från årsmöte

IMG_2315

IMG_2318

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2319

IMG_2322

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bild&Text
Hamza Demir

Partille, 28 februari 2016

 

 

 

 

 

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv