Jonas Sjöstedt besökte Mölndal

IMG_1394

Jonas talar på Mölndals Museum

Under dagen besökte Jonas Sjöstedt bla  på Mölndals Sjukhus för att studera deras projekt med arbetstidsförkortning.

jonas mölndals sjukhus

På operation på ortopeden arbetar c:a 100 undersköterskor, sjuk- och narkossköterskor 6 timmarsdag. Personalen säger: Vi orkar mer, får tid för återhämtning, det gör jobbet attraktivare och verksamheten mer patientsäker. Operar gör det nu 07:00 till 18:00 alltså två timmar mer per dag än tidigare.

 

 

 

 

Sedan anordnade Vänsterpartiet Mölndal ett offentligt möte med Jonas på Mölndals Museum. Han talade där om 6 timmars arbetsdag, vinst i välfärden, otrygga anställning, samarbete med regeringen och Vänsterpartiets roll i Svenska politik.

IMG_1387IMG_1393IMG_1384

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv