V Bohuslän inbjuder till ideologisk grundkurs på Lysestrand till alla medlemmar

Vänsterpartiet växer och medlemsantalet ökar. Under 2014 ökade medlemsantalet med 46 procent, samtidigt har antalet politiska uppdragen ökat efter valet. Därför är det viktigt att ha en ideologisk grundkunskap och användas som en kompass vid politiskt arbete och bas för att delta i partiets ideologiska och politiska utveckling. Senaste anmälningsdatum 17 februari.

Valet 2014 gick också bra för distriktet, både för regionen och samtliga kommuner. Nu har vi två representanter i Regionfullmäktige och 33 fullmäktigeledamöter i 14 distriktskommuner. Därför är det viktigt att även den ideologiska kunskapen utvecklas i det politiska arbetet.

Lysestrand

Vänsterpartister blev medlem till partiet för att förändra samhället genom partiet. Partiets politik skapas kollektiv utifrån socialistisk- feministisk- ekologiska och internationalistiska grundvärderingar. Därför är det viktigt att medlemmar ska ha ideologisk grundkunskap och ska användas som kompass vid politiskt arbete och bas för att delta partiets ideologiska och politiska utveckling.

Vänsterpartiet Bohusdistrikt anordnar en sådan kurs för alla medlemmar i distriktet. Det är en helgkurs (lördag-söndag) med föreläsningar, diskussion, mat, nöje, gemenskap!

Lysestrand-karta

Datum: Lördag och Söndag 21-22 februari 2015.

Tid: Börjar kl 10.00 på lördag och beräknas avslutar kl 15.30 på söndag

Plats: Lysestrand 260 -LYSEKIL

Kursledare: Ali Esbati, Ida Legnemark och Wiwi-Anne Johansson.

 

Senaste anmälningsdatum: 17 februari 2015

Informera gärna vid anmälningen om du har allergier eller andra speciella krav på maten.

 

Anmälan ska skickas till:

Hamza Demir, [email protected] eller Tel: 0733-413 000

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv