God Jul och ett Gott Nytt År!

God Jul och ett Gott Nytt År till alla medlemmar och vänner av Vänsterpartiet i Bohuslän!

godjul

 

 

 

 

För första gången har vi haft två stora val under samma år. (Nästa gång är om 20 år, 2034, om vi inte lämnat EU tills dess!) Men två hårda valrörelser är slitsamt och nu behöver vi en lugn helg för att ladda upp för 2015 och nya strider! Om inget ändras i sista stund har vi ett nytt val 22 mars och både distrikt och partiföreningar måste lägga om planeringen och styra in mot en ny valrörelse. Vi ser fram emot att än en gång göra vårt yttersta för rättvisa och jämställdhet!DÅK 2013 Lars-Åke- Ny distriktsordförande

Lars Åke Karlgren

distriktsordförande

Vänsterpartiet Bohuslän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv