Lars-Åke Karlgrens nyårs brev

Här är distriktsordförandes brev:

L.Å. KarlgrenHej!

Några veckor före jul kom Socialistisk Debatt i min brevlåda. Detta nummer innehöll många artiklar och ägnade sig väl för julläsning. Men jag fastnadegenast för en artikel om kampen i Alby där hyresgästerna motsatte sigutförsäljning av sina lägenheter. Artikelns titel är: ”Utan organisering går detinte!”

Vänsterpartiet har många starka frågor: feminismen, miljöfrågorna, vinster i välfärden, orättvisor på arbetsmarknaden och fler. Vi kan vara hur duktiga som helst i dessa frågor, men om vi inte organiserar människor i vardagsfrågor i sina bostadsområden, på sina arbetsplatser eller på andra områden har det ingen betydelse vad som står i våra program!

För oss är den viktigaste länken partiavdelningen. Det är grunden för hela vårt arbete – inte bara ett valår! Vi måste organisera oss så att nya medlemmarkommer till oss och att de som har möjlighet skall få uppgifter i det dagliga arbetet. Alla medlemmar i vårt parti är lika viktiga!

När jag i min ungdom blev aktiv i politiskt arbete lärde jag mig attarbetarrörelsen har tre uppgifter: Organisera, organisera, organisera!

Jag önskar alla medlemmar i och vänner till Vänsterpartiet i Bohuslän ett Gott Nytt År!

Strömstad, 30 december 2013

Lars Åke Karlgren

Distriktsordförande

Vänsterpartiet Bohuslän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv