Hur vinner vi valen? V Bohuslän samlas 2 november

Utbildningen handlar om politiska och praktiska valarbete under valrörelsen år 2014. 

Plats: Folkets Hus i Uddevalla.

Tid: Lördag, 2 november, 11.00-15.00

vinnaval

Distrikts-styrelsen i Vänsterpartiet Bohuslän anordnar den 2 november en kurs och vänder sig till målgruppen: Distriktsledamöter, lokalföreningarnas styrelser, gruppledare för kommunpolitiker, distrikts valberedning och representantskapsledamöter. D.v.s. valarbetare i Bohusläns kommuner och distrikt.

 

Det är mycket viktigt möte inför val 2014 för att skapa en fungerande partiorganisation i hela distriktet. En fungerande organisation och ett tydlig gemensamt politisk budskap är ju grund för att vinna valen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv