Lars-Åke Karlgrens sommarhälsning till alla medlemmar i Vänsterpartiet i Bohuslän.

 

Distriktsordförande Lars-Åke Karlgren skickade sommarhälsning till alla medlemmar i Vänsterpartiet i Bohuslän.

L.Å. Karlgren

 

En härlig, varm sommarbris blåser för Vänsterpartiets politik just nu! Det är lätt att stå vid rodret för Vänsterpartiet i Bohuslän när vi länsar in mot två val nästa år!

 

Media pratar inte om annat än vinster i välfärden och Jonas Sjöstedt är gäst i alla TV-soffor. Vänsterpartiet gick klart fram i årets stora väljarundersökning och Bohuslän överraskade alla med att vara bästa distrikt i hela landet.

 

Vänsterdagarna i Malmö i oktober har blivit en succé innan de börjat. Arrangörerna i Skåne räknade med 500 deltagare, men redan är 600 anmälda! Och du kan fortfarande anmäla dig!

 

Det blir tydligt för allt fler att Vänsterpartiet är nyckeln till att skapa ett rättvist samhälle! Både socialdemokraterna och miljöpartiet darrar på manschetten inför viktiga beslut när alliansen skrämmer med högerspöket. Det skall inte vi göra!

 

Jag vet att alla inte har semester i sommar. Alla som jobbar inom vården, handeln och turistnäringen i Bohuslän har sin högsäsong nu och kan inte njuta av ledighet. Men ta vara på de stunder ni kan!

 

Jag önskar alla partikamrater i Vänsterpartiet Bohuslän en trevlig sommar!

 

 

Strömstad, 17 juni 2013

 

Lars Åke Karlgren

ordförande

Vänsterpartiet Bohuslän

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv