Vänsterpartiet vill förändra ojämställda Tanums Kommun!

Vänsterpartiet Tanum anordnade en kurs om feminismen, den 4 maj i Grebbestad.

V-Tanum Feministisk kurs 4 maj 2013

Ida Legnemark var kursledare. Hon ledde kursen ett fantastiskt sätt: Grundlig, konkret, samtal med deltagare och gott humör.

V-Tanum Feministisk kurs 4 maj 2013.2En av dem deltagare sa efter kursen: ”-Tack för idag. Det var för mig en mycket givande dag. Ida var väldigt bra som föreläsare. Jag känner mer och mer att jag hör hemma i vänsterpartiet.”

 

Kursen hade två delar. Den första handlade om feminismens grundteori. ”Vänsterpartiet är ett feministiskt parti. Vad betyder det?” Andra delen diskuterades kring jämställdhets frågor i Tanums Kommun. Deltidsanställning, kommunens mansdominerade styrning, kvinnojourens begränsade resurser var vissa av de frågorna.

Pamela och Robert välkomnar kursdeltagare…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv