Jan Jonsson, V-Mölndal: Vänsterpartiet – viktig faktor för samhällets utveckling

 

Nu om något borde Vänsterpartiet få den chans att visa vad man går för. I Aftonbladet den 1 januari får den borgerliga Alliansen underkänt av svenska folket enligt undersökning. V:s chans att utvecklas till ett verkligt alternativ i den politiska debatten är mycket stor. Alliansens strategi blir allt mer ihålig. Försämrade villkor i a-kassan och sjukförsäkringen leder naturligtvis inte till fler jobb, säger Jan Jonsson (V) i detta inlägg.

 

För att snegla in på 2013, så kommer allt mer människor att upptäcka hur ihålig den borgerliga alliansens politik är. I Aftonbladen den 1 januari kunde man läsa: ”Svenska folket gör tummen ner för regeringen. Hela två tredjedelar av ministrarna får sämre betyg i år än förra året enligt Aftonbladet/Sifo. Mest faller omdömet om ­Fredrik Reinfeldts (M) och Annie Lööfs (C) prestationer”.

Pages: 1 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv