V i Mölndal kampanjar för ett ”Nej till vinst i välfärden”

På bild ser vi från vänster Viktoria Eliasson och Eva Magnusson (V).

(Ur V-Mölndals hemsida http://www.vansterpartiet-molndal.se/Nej-till-vinst.htm )

V i Mölndal var ute och kampanjar för ”Nej till vinst i välfärden” i lördags. Kyligt i luften men ett ganska väl mottagande av de som tar emot vårt upprop. Folk har bråttom och några större diskussioner förekom inte. Jag träffade en äldre dam som i hastigheten lyte upp huvudet och frågade vem det var som stod bakom kampanjen. Jag svarade att det var vänster-partiet – då tar jag det sa damen. Ett uttryck för att vi har ett namn om oss i frågan om vinsten i välfär-den.

 

Jan Jonsson

(V) Webbansvarig Mölndal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv