24 maj- En röd dag med Jonas Sjöstedt !

 

Jonas Sjöstedt, V-ledare, besökte Strömstad och Tanum i torsdags den 24 maj.

Wiwi-Anne Johansson, riksdagsledamot för V-Bohuslän, Lars-Åke Karlgren och Martin Jansson från V-Strömstad, José, Jonas sekreterare och Hamza, ombudsman, var med Jonas.

Jonas och V-gruppen träffade först med Vägverkets representanter på arbetsplats där pågår vägarbete, både E6 och järnväg intill Strömstad.

 

 

 

Efter Vägverkets information åkte gruppen till berget där ser man hela vägarbete. Där informerade Göran, från Bohusbana-gruppen, Jonas och övriga om deras kamp för Bohusbanan. Han berättade med konkreta förslag om hur viktigt och realistisk att satsa hela Bohusbanan och även till Lysekildelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sedan åkte V-gruppen till Nordby Köpcenter, nära till Norge-gränsen, där träffades med representanter från Handels. Jonas lyssnade facklig aktiva tjejer om arbetarnas anställningsformer, arbetstider, löner mm.

 

 

 

 

Det var dags att äta middag med V-Strömstads medlemmar i Strömstadt. Det blev mycket trevlig middag med politiska samtal och dialog mellan Jonas, Wiwi-Anne och medlemmarna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dagens sista aktivitet blev ett öppet möte i Tanum.

Cirka 20 personer var där på Kulturhuset Futura och lyssnade Jonas. Efter inledning av Jonas kom flera intressanta frågor och blev mycket givande samtal.

Medlemmar och sympatisörer i Tanum kom överens att träffa på hösten igen och kolla möjligheter för att bilda en Vänsterpartiförening i Tanum.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv