Jonas Sjöstedt fick samtal med Bohuslänningar!

I torsdags, den 9 februari 2012, besökte Jonas Sjöstedt Uddevalla. Det blev en spännande dag med ett besök på äldreboende Österängen, en träff med ca 25 kommunalare i Kommunal Västs lokal och ett öppet möte med ca 75 deltagare på Bohusläns Museum. Han deltog också på Radio Västs program.

Wiwi-Anne Johansson, V- Riksdagsledamot från Bohuslän, Lars-Olof Laxrot, ordförande för V-Uddevalla, Jaana Järvitalo, V-ledamot i Uddevallas Kommunstyrelsen, José Gutierrez, Jonas sekreterare och Hamza Demir, ombudsman för V-Bohsulän, var med Jonas under dagen.

 

Cirka 25 kommunalare träffade med Jonas och diskuterades livligt kring arbetsrätten, pensionärsåldern, a-kassa och sjukförsäkringskassan mm. Mötet genomfördes i Kommunal Västs lokal i Uddevalla.

Jonas med Karl, Oliver och andra Vänsterpartister…

 

Jonas och Wiwi-Anne besökte även Bohusläns Museum och kort visit med gaiden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv