V-Uddevalla: Vänsterbesök med riksdagsledamot på Äsperöds äldreboende.

Vänsterpartiet i Uddevalla skall tillsammans med Riksdagsledamot Wiwi-Anne Johansson, göra ett besök på Äsperöds äldreboende för att träffa personalen, och få information om vad personalen och de boende anser är viktigt, för att få ett bra liv på äldreboendet.

V-Uddevalla inbjuder intresserade till pressträff med Riksdagsledamot Wiwi-Anne Johansson och Vänsterpartiet i Uddevalla för att förklara varför vi har en kampanj för äldrefrågor ”Vem skall ta hand om mormor?”

Pressträff Vänsterpartiets kansli onsdag 2 nov kl 13.30.

Besök på Äsperöds äldreboende onsdag 2 nov. kl 14.30.

Öppet medlemsmöte 2 nov. kl 18.00 Vänsterpartiets kansli Folkets Hus.

För kontakt:

Lars-Olof Laxrot

Ordf. Vänsterpartiet i Uddevalla.

Mobtel 070-2096089

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv