Påskuppropet i hela landet!

Tusental människor deltog Påskupproppet, den 25 april, i hela landet, bla  i Uddevalla och Göteborg. Vänsterpartister deltog aktiv protester.

Vår riksdagsledamot Wiwi-Anne Johansson deltog protesten i Uppsala, där tusentals människor gick ut och protesterade mot den omänskliga sjukförsäkring som praktiskt taget ställer folk på bar backe om man blir sjuk längre än regeringen har sagt att vi får vara sjuka.

Påskuppropet som startades av Charlotte Therese Björnström i Uppsala har fått tusentals att visa sin frustration och förtvivlan men det har också väckt berättigad vrede och gett många kraft och vilja att protestera. Det är bra och kampen kommer att fortsätta till dess att regeringen gör om på riktigt. Läs om Påskuppropet i Uppsala i UNT

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv