Wiwi-Anne Johansson,(V) har KU-anmält regeringen

Ur www.newsmill.se: ”-På regeringssammanträdet i förra veckan beslutade regeringen att Sveriges Television, Sveriges Radio och Utbildningsradion måste be TV4, TV3, Mix Megapol, Rix FM och andra kanaler om lov innan man sjösätter projekt som eventuellt kan vara så banbrytande och bra att de privata aktörerna drabbas negativt av konkurrensen. I själva verket kommer det att bli de stora aktörerna på marknaden, som Bonniers, Schibstedt och Stampen och ytterligare några konkurrenter som bestämmer vilka nya programtyper public service får satsa på och var dessa kan få publiceras. Tala om att sätta bocken som trädgårdsmästare, skriver Wiwi-Anne Johansson, riksdagsledamot (V) och journalist.”

Läs mer:

http://www.newsmill.se/artikel/2010/12/20/d-rf-r-har-jag-ku-anm-lt-regeringens-attack-mot-public-service

http://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=83&artikel=4250320

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv