V-Regiongrupp besökte Norra Bohuslän

Vänsterpartiets Regionfullmäktigegrupp besökte Strömstad och Uddevalla i torsdags-fredags, 28-29 augusti. Samtal med folkhälsosamordnare i Strömstadskommun, psykiatri-verksamhetschefer i NU-sjukhus och Strömstad sjukhus och dialog med en representant från arbetsgruppen för Bohusbanan var aktiviteter i Strömstad. Gruppen besökte även Bohusläns Museum i Uddevalla och genomförde samtal med ABF Västra Götaland och Hälso- ochsjukvårdskansliet i Uddevalla.

-Mina partikamrater uppfattade den som givande. Bland annat fick de en tydligare bild av Bohusbanan. Säkert kommer resan att följas upp i form av motioner eller interpellationer i det politiska arbetet, säger Jan Alexandersson, ombudsman, till tidningen Bohusläningen i en intervju.(Bohusläningen, 3 september 2008, sista sida)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv