Hyresgästkarneval den 5 april

Ur www.hyresgastforeningen.se/vastrasverige
Hyresrätten är mer rätt än någonsin – det firar vi med hyresgästkarneval den 5 april. Från klockan 11.30 blir det demonstration, tal och uppträdanden i Bältesspännarparken i Göteborg. Bland annat kommer bandet ”Andra Generationen” att spela.

  

När hyresrätten är hotad tänker Hyresgästföreningen inte sitta still och titta på. Den femte april går hyresgäster i hela landet man ur huse för att visa upp världens bästa boendeform, för att synas och för att skapa dialog. I hela landet arrangeras manifestationer och demonstrationer på samma dag.

Det kommer att bli den största samlingen Hyresgästföreningen har gjort på länge – ett fantastiskt tillfälle att visa att vi är många som värnar om hyresrätten och inte accepterar att regeringen driver igenom försämringar för boendeformen.

Programmet för den 5 april börjar ta form. Bland annat kommer Andra Generationen (bland annat kända från Melodifestivalen) och sambaorkester att spela.

Det hela inleds med en demonstration längs med Kungsportsavenyn. Start 11.30 i hörnet Vasagatan – Kungsportsavenyn – samling innan på den delen av Vasagatan som vetter mot Heden.

Kom till demonstrationen eller direkt till Bältespännarparken! Ta med din granne, fru eller någon kompis.

Du kan också läsa mer om manifestationen på

www.hyresgastforaningen.se/vastrasverige

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv