Distriktets årskonferens fick mediauppmärksamhet

Bra deltagande, bra stämmning, bra diskussion om framtidens partiverksamhet! Så kan man beskrva distriktets årskonferens 2008. Samtidigt fick konferensen bra media uppmärksamhet när alla deltagare var ute på torget och startade ”Fråga Folket” kampanjen i distriktet för folkomröstning om EU:s nya grundlag. Bohusläningen publicerade torgmötet helsida.(080225)

Lasse Selander omvald som distriktets ordförande med acklamation.

Övriga distriktsstyrelseledamöter består av Birgit Lövkvist, Lars-Åke Karlgren, Victor Lagercrantz, Jan Alexandersson,Marie Lindqvist, Wiwi-Anne Johansson, Anna Carin Andersson, Tommy Hansson, Kerstin Sandberg, Lena Jagers Bladini, Göran Billvall.

Årets distriktskonferens var samtidig en valkonferens för att välja ombud till partikongressen 08. Med acklamation i medlemsomröstning valdes 6 ombudoch 2 ersättare till partikongressen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv