Wiwi-Anne Johansson: Satsa mer på Östersjön

Sverige kommer först på sjätte plats när Världsnaturfonden rankar vilka länder som lever upp till sina löften för miljön i Östersjön. Vänsterpartiets Wiwi-Anne Johansson är inte förvånad. Hon håller med Världsnaturfonden som anser att Sverige gör för lite och föreslår att satsningarna på Östersjön ska fördubblas.

 

I en debattartikel som tidigare publicerats i Sundsvalls Tidning presenterar vänsterpartiets miljöpolitiska talesperson Wiwi-Anne Johansson en rad konkreta förslag för bättre havsmiljö. Vänsterpartiet vill bland annat höja skatten på handelsgödsel för att minska utsläppen från jordbruket.

Klicka här för att läsa hela debattartikeln i Sundsvalls Tidning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv