Kalle Larsson: Jag deltar i flyktingarnas hungerstrejk

Vänsterpartiets riksdagsledamot Kalle Larsson fick inte stöd i riksdagen för sitt initiativ att ändra lagen så att flyktingar från Irak och Afghanistan kan stanna. För att visa stöd för de flyktingar som riskerar att skickas tillbaka så deltar Kalle Larsson under 24 timmar i den hungerstrejk som Afghanska flyktingar återupptar på Sergels torg i Stockholm.

 

 

– Jag har avrått Afghanerna från att hungerstrejka eftersom de skadar sig själva, jag tycker inte att sådana aktioner ska styra svensk migrationspolitik. Men när de nu återupptar sin hungerstrejk så vill jag visa solidaritet, säger Kalle Larsson, riksdagsledamot (v).

Klicka här för att läsa om bakgrunden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv