Så stoppar vi Sverigedemokraterna!

Plats: Hagabion, salong 1, Linnégatan 21 i Göteborg
Datum: 2007-06-06
Tid: kl. 14:00 – 17:30

 

Beskrivning:
Samtal om rasistiska partier, högerextremism och främlingsfientlighet. Gratis halvdags-seminarium arrangerat av Vänsterpartiet Göteborg och Centrum mot Rasism Program: 14:00 Sverigedemokraternas politik och strategi Michael Marosán (v) presenterar en kritisk granskning av Sverigedemokraterna 15:00 Högerextremismen i Europa Föredrag av Marie Demker, professor i statsvetenskap, Göteborgs Universitet 16:15 Hur bemöter vi rasismen i vardagen – i skolan, på jobbet och i bostadsområdet? Paneldiskussion med representanter från facket, Hyresgästföreningen, Ung Vänster och Centrum mot Rasism Välkomna!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv