Demonstrera med vänstern på 1 maj!

Skrotande av förmögenhetsskatten, hetsjakt på de arbetslösa, subventionerad städning och barnpassning för de rika, privatiseringar och skattesänkningar är bara några exempel på hur den borgerliga regeringen bedriver en målmedveten överklasspolitik. Men dessa reformer är också några av många anledningar att demonstrera på 1 maj. Fira arbetarrörelsens högtidsdag med Vänstern i Göteborg. Samling på Andra Långgatan kl. 13.15 med avmarsch mot Gustav Adolfs torg kl. 13.45 där det blir musik och tal av Hans Linde, riksdagsledamot för Vänsterpartiet och Ida Gabrielsson, ordförande för Ung Vänster.

 

 

Under förmiddagen arrangerar Svenska Spanienfrivilligas Vänner den traditionsenliga minnessamlingen med start kl. 11.00 på Masthuggstorget.


Vänsterns tåg 2006


Hans Linde, riksdagsledamot Vänsterpartiet


Ida Gabrielsson, förbundsordförande Ung Vänster

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv