Jens Holm, EU-parlamentariker kommer till Göteborg

Under eftermiddagen har Jens Holm ett möte med Fredrik Hedenus som är miljö- och klimatforskare på Chalmers och på kvällen arrangerar partidistriktet ett öppet möte där Jens berättar om klimatförändringarna och sina första 150 dagar som EU-parlamentariker.
Plats: Vänsterpartiets lokal (Andra Långgatan 20). Datum: 12 april. Tid: 18.00-20.00

 

Jens Holm besöker Kulturhuset Vingen i Torslanda, som bland annat utmärkt sig för miljösatsningen att driva biografverksamheten med hjälp av solenergi. Under besöket på Vingen träffar vi även Sven Wolf som är verksamhetschef för organisationen Vätgas Sverige.

Under eftermiddagen har Jens Holm ett möte med Fredrik Hedenus som är miljö- och klimatforskare på Chalmers och på kvällen arrangerar partidistriktet ett öppet möte där Jens berättar om klimatförändringarna och sina första 150 dagar som EU-parlamentariker.

Plats: Vänsterpartiets lokal (Andra Långgatan 20). Datum: 12 april. Tid: 18.00-20.00

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv