Lasse Ohly: Vi är inte maktlösa!

V-Partiordförande medverkade först Vänsterpartiet Bohuslänsdistrikts valutvärderingskonferens i söndags, talade om A-kassan på tårget i Uddevalla, förmiddag i måndags och sedan eftermiddag deltog han Värnpliktskongressen i Stenungsund.

Vänsterpartiet Bohuslän hade Valutvärderingskonferens i söndags i Folkets Hus i Uddevalla.

Distriktsstyrelseledamöter och representanter från lokalföreningar deltog konferensen och diskuterade valarbetet, valresultat/konsekvenser i distriktskommuner och naturligtvis framtiden.

För ca en månad sedan skickade distriktsstyrelsen en enkät till alla lokalorganisationerna om valutvärderingen. Många lokalorganisationer svarade skriftligt. Då hade konferenssen underlag som beskrivs av medlemmar i olika föreningar.

Det var en öppen och framtidfokuserad diskussion under konferensen.

Lasse Ohly deltog konferensen kl.14.00. Efter hans inledning fortsatt konferensen med livlig debatt kring orsaken av valförlusten och kring "hur ska vi gå vidare?"-frågan.

Måndag förmiddag var Vänsterpartiet Uddevalla på tårget för att protestera regeringens försämringsförsag om A-kassa. Medlemmar delade ut flygblad och Lasse Ohly var mötets talare.

Ohly uppmanade till kamp mot försämringar i a-kassan och betonade om att Vänsterpartiet kommer att arbeta hårt för att kunna skapa en alians för välfärden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv