Nu startar vi Vänsterpartiet Partilles hemsida!!!

”Efter långa diskussioner, mycket funderande och efter att ha tittat runt på massor av andra hemsidor har vi äntligen kommit igång!” skriver hemsidans webmaster Sven- Åke Karlsson.
Nu börjar vi……….!

Efter långa diskussioner, mycket funderande och efter att ha tittat runt på massor av andra hemsidor har vi äntligen kommit igång! Lite svettiga i handflatorna, pirriga i magarna men med massor av vilja och glädje så startar vi idag upp vår hemsida i Partille. Hur resultatet blir vet vi inte, men vår ambition är att kunna presentera det som händer i Vänsterpartiet, först och främst här i Partille men även i Bohusdistriktet och på riksnivå. VÄLKOMNA IN!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Länk till din partiförening
Arkiv